Lot: 1

Current Price: 2,500 TL Starting Bid: 2,500 TL Estimated: TL Losing Winning

Bohem kristal şekerlik

19. yy Bohem kristal bonbonierre, bordo renkli, kusursuz. yükseklik 28 cm.

- TL
Place Bid You're Winning Your bid sent
İzleyici olarak girdiniz
Pey veremezsiniz.
Pey vermek için butonu sağa çekin
  • The live auction completed. Thank you for your participation.
  •  
  • Lots
  • Winnings
  • Bohem kristal şekerlik-19. yy Bohem kristal bonbonierre, bordo renkli, kusursuz. yükseklik 28 cm.

    Lot No: 1

    Lot: 1

    Bohem kristal şekerlik-19. yy Bohem kristal bonbonierre, bordo renkli, kusursuz. yükseklik 28 cm.

    TLSold
  • Bronz mücevher kutusu-2. Napolyon dönemi, bronz kristal camlı.mücevher kutusu 8 x 12 x 7 cm

    Lot No: 2

    Lot: 2

    Bronz mücevher kutusu-2. Napolyon dönemi, bronz kristal camlı.mücevher kutusu 8 x 12 x 7 cm

    TLSold
  • Fransız bronz saat-Bronz saat 19. YY Fransız cıva altın  kadın heykelli mekanik şömine saati. Yükseklik 40cm.

    Lot No: 3

    Lot: 3

    Fransız bronz saat-Bronz saat 19. YY Fransız cıva altın kadın heykelli mekanik şömine saati. Yükseklik 40cm.

    TLSold
  • Fransız bronz saat-Fransız  Bronz saat ,mekanik, boy: 64 cm.

    Lot No: 4

    Lot: 4

    Fransız bronz saat-Fransız Bronz saat ,mekanik, boy: 64 cm.

    TLSold
  • Porselen  heykel-Çin Xian hanedanlığı dönemi porselen erkek figürü damgalı 25 cm.

    Lot No: 5

    Lot: 5

    Porselen heykel-Çin Xian hanedanlığı dönemi porselen erkek figürü damgalı 25 cm.

    TLSold
  • Feng Shui kumpas-Feng Shui kumpas (pusula) eşyaların nasıl yerleştirilmesi gerektiğini gösteren yön belirleyici  çap: 14 cm.

    Lot No: 6

    Lot: 6

    Feng Shui kumpas-Feng Shui kumpas (pusula) eşyaların nasıl yerleştirilmesi gerektiğini gösteren yön belirleyici çap: 14 cm.

    TLSold
  • Çift bronz heykel-Fransız çift bronz çocuk heykeli 21 cm.

    Lot No: 7

    Lot: 7

    Çift bronz heykel-Fransız çift bronz çocuk heykeli 21 cm.

    TLSold
  • Fransız el boyama saat -Fransız,ahşap üzeri el boyama ,saat mekanizması yenilenmiş çap: 56 cm.

    Lot No: 8

    Lot: 8

    Fransız el boyama saat -Fransız,ahşap üzeri el boyama ,saat mekanizması yenilenmiş çap: 56 cm.

    TLSold
  • Christofle yemek takımı-Christofle marka Marly modeli hiç kullanılmamış, 61 parça çatal kaşık  takımı.

    Lot No: 9

    Lot: 9

    Christofle yemek takımı-Christofle marka Marly modeli hiç kullanılmamış, 61 parça çatal kaşık takımı.

    TLSold
  • Christofle yemek takımı-Christofle Marly  model ,hiç kullanılmmış ,çok kaliteli çiziksiz mobilyası içerisinde ,eksiksiz ve kusursuz.  Yemek,balık,desert,moca,kristal portları ile birlikte 131 parça Mobilya ebadı 42 x 55 cm h.80 cm

    Lot No: 10

    Lot: 10

    Christofle yemek takımı-Christofle Marly model ,hiç kullanılmmış ,çok kaliteli çiziksiz mobilyası içerisinde ,eksiksiz ve kusursuz. Yemek,balık,desert,moca,kristal portları ile birlikte 131 parça Mobilya ebadı 42 x 55 cm h.80 cm

    TLSold
  • Porselen Abajur-Acline design porcelain imzalı Royal Doulton ''Fleur ' biblo tasarımlı Elazığ Vişne mermer,pirinç el yapımı aksesuarlar ,19 cm taban capı,52 cm şapka dahil yükseklik (şapka 25x20 cm)

    Lot No: 11

    Lot: 11

    Porselen Abajur-Acline design porcelain imzalı Royal Doulton ''Fleur ' biblo tasarımlı Elazığ Vişne mermer,pirinç el yapımı aksesuarlar ,19 cm taban capı,52 cm şapka dahil yükseklik (şapka 25x20 cm)

    TLSold
  • Feyyaz İnanç-Kağıt Üzeri karışık teknik,imzalı ,çerçeveli Ebat 52x37 cm.   
   FEYYAZ İNANÇ. 
1954 yılında İstanbul'da doğdu.
1976 ile 1981 yılları arasında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde (şimdiki adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) Prof. Şadi Çalık'ın öğrencisi oldu. Aynı zamanda Prof. Dinçer Erimez, Gökhan Anlağan, Prof. Özdemir Altan, Güngör Taner atölyelerinde resim çalışmalarına devam etti.

1986 yılında Viyana'ya gitti.
1990 yılına kadar yaşamını sürdürdüğü Viyana’da iki kişisel sergi açtı, Frankfurt sanat Fuarına katıldı.

Eserlerinde insan eksenli bir tasarım ortaya koymaya çalışmaktada ve insanın ayrılmaz parçası olan zaman ve mekan ikilisini yoğun şekilde birlikte kullanmaktadır. Bu ikiliyi kullanırken işin zaman boyutunu yok etmeye çalışmakta ve böylece insanın zaman olgusu ile olan trajedisine gönderme yapmaktadır.

    Lot No: 12

    Lot: 12

    Feyyaz İnanç-Kağıt Üzeri karışık teknik,imzalı ,çerçeveli Ebat 52x37 cm. FEYYAZ İNANÇ. 1954 yılında İstanbul'da doğdu. 1976 ile 1981 yılları arasında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde (şimdiki adıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi) Prof. Şadi Çalık'ın öğrencisi oldu. Aynı zamanda Prof. Dinçer Erimez, Gökhan Anlağan, Prof. Özdemir Altan, Güngör Taner atölyelerinde resim çalışmalarına devam etti. 1986 yılında Viyana'ya gitti. 1990 yılına kadar yaşamını sürdürdüğü Viyana’da iki kişisel sergi açtı, Frankfurt sanat Fuarına katıldı. Eserlerinde insan eksenli bir tasarım ortaya koymaya çalışmaktada ve insanın ayrılmaz parçası olan zaman ve mekan ikilisini yoğun şekilde birlikte kullanmaktadır. Bu ikiliyi kullanırken işin zaman boyutunu yok etmeye çalışmakta ve böylece insanın zaman olgusu ile olan trajedisine gönderme yapmaktadır.

    TLSold
  • Feyyaz İnanç-Kağıt Üzeri karışık teknik,imzalı ,çerçeveli Ebat 37 x 52 cm.

    Lot No: 13

    Lot: 13

    Feyyaz İnanç-Kağıt Üzeri karışık teknik,imzalı ,çerçeveli Ebat 37 x 52 cm.

    TLSold
  • Salvador Dali-salvador dali baskı 30 x 40 cm

    Lot No: 14

    Lot: 14

    Salvador Dali-salvador dali baskı 30 x 40 cm

    TLSold
  • Ayşe Ece Deryaoğlu-Martı' İmzalı Tual üzeri akrilik 300x100cm. 
 Ayşe Ece Deryaoğlu (1967 - )  
1967 yılında İstanbul’da doğdu. Bakırköy Meslek Lisesi Resim Bölümü’nün ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Resim Bölümü’nü bitirdi. Resimlerinde, imajların, şemaların, prototiplerin, anlayışların, teorilerin, amaçların ve görevlerin bir bütünü olarak nitelendirilen benlik kavramı, dinamik bir yapı özelliğindedir. Portrelerdeki ifade değişimi, benlik kavramının duruma göre değişmesi olarak ifade edilebilir. Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    Lot No: 15

    Lot: 15

    Ayşe Ece Deryaoğlu-Martı' İmzalı Tual üzeri akrilik 300x100cm. Ayşe Ece Deryaoğlu (1967 - ) 1967 yılında İstanbul’da doğdu. Bakırköy Meslek Lisesi Resim Bölümü’nün ardından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Resim Bölümü’nü bitirdi. Resimlerinde, imajların, şemaların, prototiplerin, anlayışların, teorilerin, amaçların ve görevlerin bir bütünü olarak nitelendirilen benlik kavramı, dinamik bir yapı özelliğindedir. Portrelerdeki ifade değişimi, benlik kavramının duruma göre değişmesi olarak ifade edilebilir. Yaşamını ve çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

    TLSold
  • Yusuf Katipoğlu-tual üzeri yağlıboya imzalı çerçeveli 85x60 cm.       
Yusuf Katipoğlu
 1941'de Trabzon'da doğdu. 1968'de Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Bedri Rahmi Eyüboğlu atölyesinden mezun oldu. Resim çalışmalarını bir süre eğitim kurumlarındaki görevleri ile birlikte sürdürdü. 1975'te Trabzon Devlet Güzel sanatlar Akademisini kurdu.

    Lot No: 16

    Lot: 16

    Yusuf Katipoğlu-tual üzeri yağlıboya imzalı çerçeveli 85x60 cm. Yusuf Katipoğlu 1941'de Trabzon'da doğdu. 1968'de Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Bedri Rahmi Eyüboğlu atölyesinden mezun oldu. Resim çalışmalarını bir süre eğitim kurumlarındaki görevleri ile birlikte sürdürdü. 1975'te Trabzon Devlet Güzel sanatlar Akademisini kurdu.

    TLSold
  • Ekrem Kahraman-tual üzeri yağlıboya imzalı çerçeveli 60x80 cm.   
Ekrem Kahraman
1948 yılında Tarsus’ta dünyaya geldi.1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nden mezun oldu. Çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yaptı.1989 yılında öğretmenlikten ayrılarak sanatçı yaşamını tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazdı. Yazıları Sanat Çevresi, Türkiye’de Sanat, Genç Sanat, Çekirdek Sanat, CEY Sanat, rh+ Sanart ve Artist sanat dergilerinde yayımlandı.2007 yılında Sanatçının Atölyesi dergisini yayımlamaya başladı. Yayımlanmış dört şiir kitabının (Sessiz Bir Aşkı Dillendirmek, Rıhtım ve Ihlamur, Fısıltılar ve Çığlıklar, Aşk Olsun Hayat) yanında; “Aşk olsun Hayat” isimli bir toplu şiirler ile bir seçme şiirler kitabı yayımlandı. Ayrıca sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı bulunuyor. Yurtiçi ve yurtdışında 80’nin üzerinde kişisel sergi açtı; çok sayıda karma ve grup sergilerine katıldı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldı. 16 ödül kazandı. Sanatı hakkında birçok kitap katalog ve broşür yayımlandı. Sanatıyla ilgili iki belgesel film çekildi. Çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda resimleri bulunuyor. İstanbul’da yaşıyor.

    Lot No: 17

    Lot: 17

    Ekrem Kahraman-tual üzeri yağlıboya imzalı çerçeveli 60x80 cm. Ekrem Kahraman 1948 yılında Tarsus’ta dünyaya geldi.1971 yılında İstanbul Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü’nden mezun oldu. Çeşitli ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yaptı.1989 yılında öğretmenlikten ayrılarak sanatçı yaşamını tercih etti. Plastik sanatlar alanında teorik yazılar yazdı. Yazıları Sanat Çevresi, Türkiye’de Sanat, Genç Sanat, Çekirdek Sanat, CEY Sanat, rh+ Sanart ve Artist sanat dergilerinde yayımlandı.2007 yılında Sanatçının Atölyesi dergisini yayımlamaya başladı. Yayımlanmış dört şiir kitabının (Sessiz Bir Aşkı Dillendirmek, Rıhtım ve Ihlamur, Fısıltılar ve Çığlıklar, Aşk Olsun Hayat) yanında; “Aşk olsun Hayat” isimli bir toplu şiirler ile bir seçme şiirler kitabı yayımlandı. Ayrıca sanat ve sanatçılar üzerine deneme yazılarının yer aldığı bir kitabı bulunuyor. Yurtiçi ve yurtdışında 80’nin üzerinde kişisel sergi açtı; çok sayıda karma ve grup sergilerine katıldı, ulusal ve uluslararası fuarlarda yer aldı. 16 ödül kazandı. Sanatı hakkında birçok kitap katalog ve broşür yayımlandı. Sanatıyla ilgili iki belgesel film çekildi. Çok sayıda ulusal ve uluslararası koleksiyonlarda resimleri bulunuyor. İstanbul’da yaşıyor.

    TLSold
  • Ertuğrul Ateş-tual üzeri yağlıboya imzalı çerçeveli 150x150 cm. 
    Ertuğrul Ateş 
1954'de Adana'da doğdu. 1976 'da Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nü bitirerek aynı yıl İngiltere'ye gitti, Londra'da Kingsway Princeton College ve Betnhal Green Institue'de eğitim ve çalışmalarını 1979 yılına kadar sürdürdü. İlk sergisini 1980'de İstanbul'da açtı.

    Lot No: 18

    Lot: 18

    Ertuğrul Ateş-tual üzeri yağlıboya imzalı çerçeveli 150x150 cm. Ertuğrul Ateş 1954'de Adana'da doğdu. 1976 'da Gazi Eğitim Enstitüsü Resim Bölümü'nü bitirerek aynı yıl İngiltere'ye gitti, Londra'da Kingsway Princeton College ve Betnhal Green Institue'de eğitim ve çalışmalarını 1979 yılına kadar sürdürdü. İlk sergisini 1980'de İstanbul'da açtı.

    TLSold
  • İpek Kurşuncu-tual üzeri akrilik imzalı çerçeveli 175x280 cm.    
İpek Kurşuncu
   1984 İstanbul doğumlu Kurşuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu. Uzakdoğu sanatı odaklı yüksek lisansını Yıldız Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde tamamlayan sanatçı, 2008 yılında Yılın Genç Ressamı ödülünü kazandı. Resimlerinde çağdaş Japon sanatı, pop art, newmedia art etkileri görülen sanatçının anime ve manga kültüründen de besleniyor.

    Lot No: 19

    Lot: 19

    İpek Kurşuncu-tual üzeri akrilik imzalı çerçeveli 175x280 cm. İpek Kurşuncu 1984 İstanbul doğumlu Kurşuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden mezun oldu. Uzakdoğu sanatı odaklı yüksek lisansını Yıldız Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nde tamamlayan sanatçı, 2008 yılında Yılın Genç Ressamı ödülünü kazandı. Resimlerinde çağdaş Japon sanatı, pop art, newmedia art etkileri görülen sanatçının anime ve manga kültüründen de besleniyor.

    TLSold
  • K Z insiyalli-K.Z insiyalli 1922 tarihli kağıt üzeri yağlıboya ebat. 30 x 50 cm

    Lot No: 20

    Lot: 20

    K Z insiyalli-K.Z insiyalli 1922 tarihli kağıt üzeri yağlıboya ebat. 30 x 50 cm

    TLSold
  • Turgut Atalay-Tual üzeri yağlıboya  imzalı çerçevesiz  50x65cm.    
Turgut Atalay
1938-1945 yılları arasında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde İbrahim Çallı ve Léopold Lévy atölyelerinde öğrenim gören Turgut Atalay, iki yıl da Belling’in yanında heykel etütleri yapmıştır. 1940 yılında Yeniler (Liman ressamları) grubunun kuruluşuna katılmıştır. Yaklaşık dört yıl çeşitli okullarda resim öğretmeni olarak çalıştıktan sonra tiyatro ve opera dekoratörlüğü yapmaya başlayan sanatçı, uzun yıllar İstanbul Şehir Tiyatroları’nda görev yapmıştır. Toplumcu, gerçekçi resim anlayışını benimseyen ressam, Ressam ve Heykeltıraşlar Derneği’nin yurtiçi ve yurtdışında düzenlediği sergilere katılmış, yapıtları 1946 yılında Paris’te düzenlenen UNESCO sergisine girmiştir. 1964 yılında Akademi Sanat ödülünü alan Atalay’ın eserleri, İstanbul Devlet Resim Heykel Müzesi’nde, çeşitli sanat galerilerinde ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.

    Lot No: 21

    Lot: 21

    Turgut Atalay-Tual üzeri yağlıboya imzalı çerçevesiz 50x65cm. Turgut Atalay 1938-1945 yılları arasında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi’nde İbrahim Çallı ve Léopold Lévy atölyelerinde öğrenim gören Turgut Atalay, iki yıl da Belling’in yanında heykel etütleri yapmıştır. 1940 yılında Yeniler (Liman ressamları) grubunun kuruluşuna katılmıştır. Yaklaşık dört yıl çeşitli okullarda resim öğretmeni olarak çalıştıktan sonra tiyatro ve opera dekoratörlüğü yapmaya başlayan sanatçı, uzun yıllar İstanbul Şehir Tiyatroları’nda görev yapmıştır. Toplumcu, gerçekçi resim anlayışını benimseyen ressam, Ressam ve Heykeltıraşlar Derneği’nin yurtiçi ve yurtdışında düzenlediği sergilere katılmış, yapıtları 1946 yılında Paris’te düzenlenen UNESCO sergisine girmiştir. 1964 yılında Akademi Sanat ödülünü alan Atalay’ın eserleri, İstanbul Devlet Resim Heykel Müzesi’nde, çeşitli sanat galerilerinde ve özel koleksiyonlarda yer almaktadır.

    TLSold
  • Turgut Atalay-kontra üzeri yağlıboya .denizaltı serisi imzalı, 50x 60 cm

    Lot No: 22

    Lot: 22

    Turgut Atalay-kontra üzeri yağlıboya .denizaltı serisi imzalı, 50x 60 cm

    TLSold
  • Turgut Atalay-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli 50x50 cm.

    Lot No: 23

    Lot: 23

    Turgut Atalay-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli 50x50 cm.

    TLSold
  • Turgut Atalay-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli 30x40 cm.

    Lot No: 24

    Lot: 24

    Turgut Atalay-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli 30x40 cm.

    TLSold
  • Turgut Atalay-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli 30x40 cm.

    Lot No: 25

    Lot: 25

    Turgut Atalay-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli 30x40 cm.

    TLSold
  • Ziyad Sultanov  (1959-2024)-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli 60 x 80 cm

    Lot No: 26

    Lot: 26

    Ziyad Sultanov (1959-2024)-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli 60 x 80 cm

    TLSold
  • Azra-Soyut kompozisyon, Kumaş üzeri karışık teknik 120x150cm.

    Lot No: 27

    Lot: 27

    Azra-Soyut kompozisyon, Kumaş üzeri karışık teknik 120x150cm.

    TLSold
  • Sevtap Yılmaz-Figürlü kompozisyon' İmzalı 2016 tarihli Tual üzeri yağlıboya.  
Sevtap Yılmaz
Doğum Tarihi ve Yeri: 1983, İstanbul  Eğitim ve Sanat Hayatı: Üniversiteyi gençlik yıllarında yaşadığı Edirne’de Trakya Üniversitesinde tamamladı. Güzel sanatları bitirdikten sonra ilk atölyesini İstanbul Cihangir’de açtı.  Gerçekçi tarzda çalıştığı resimlerimde, tutkunu oldugu doğayı, toplumun kültürel çeşitliliği ve zenginliğini yansıtmaya çalıştı. Eserlerimde eril ve dişil dengesinin bilinci zorlamasını, güzelliğin ve içgüdüsel vahşiliğin betimlemesi olan hayvanlarla bütünleşmesini vurguladı.

    Lot No: 28

    Lot: 28

    Sevtap Yılmaz-Figürlü kompozisyon' İmzalı 2016 tarihli Tual üzeri yağlıboya. Sevtap Yılmaz Doğum Tarihi ve Yeri: 1983, İstanbul Eğitim ve Sanat Hayatı: Üniversiteyi gençlik yıllarında yaşadığı Edirne’de Trakya Üniversitesinde tamamladı. Güzel sanatları bitirdikten sonra ilk atölyesini İstanbul Cihangir’de açtı. Gerçekçi tarzda çalıştığı resimlerimde, tutkunu oldugu doğayı, toplumun kültürel çeşitliliği ve zenginliğini yansıtmaya çalıştı. Eserlerimde eril ve dişil dengesinin bilinci zorlamasını, güzelliğin ve içgüdüsel vahşiliğin betimlemesi olan hayvanlarla bütünleşmesini vurguladı.

    TLSold
  • Muvaffak İren-Soyut kompozisyon sağ altta Mufiş imzalı 50 x 40 cm

    Lot No: 29

    Lot: 29

    Muvaffak İren-Soyut kompozisyon sağ altta Mufiş imzalı 50 x 40 cm

    TLSold
  • Mehmet Gün-Tuval üzeri marufle Fabiono karton üzeri akrilik soyut kompozisyon Berlin dönemi 70x100cm. 
Mehmet Gün (1954, Ankara - 26 Şubat 2014, Berlin), 
Türk ressam.MEHMET GÜN  1954 yılında doğan ressam 1983’te Viyana Güzel Sanatlar Akademisi’nde eğitim gördü. Babası tiyatrocu Aydın Gün'dür Sayısız karma sergiye katılan çok sayıda kişisel sergi açan sanatçı, İtalya, Fransa, New York, Roma ve Berlin’de resim çalışmalarına devam etti.Resmin yanı sıra fotoğrafa da yönelen Gün, son sergisinde tekrar tuval işleri yapmıştı. Berlin sanat çevrelerinde Denis Gün ismiyle de tanınan, İKSV’nin kurucusu Aydın Gün’ün oğlu olan ressam ailesiyle beraber 1995'te Berlin'e göçtü. Mehmet Gün uzun yıllardır yaşadığı Berlin'de vefat etmiş, cenazesi Türkiye'ye getirilerek Kanlıca, Beykoz'daki Kanlıca Mezarlığı'nda aile kabristanına defnedilmiştir. Yapıtlarında kavramsal anlayışı temel alan Gün, beyaz zemin üzerinde leke ve kaligrafi kullanarak eserlerini yorumluyordu.

    Lot No: 30

    Lot: 30

    Mehmet Gün-Tuval üzeri marufle Fabiono karton üzeri akrilik soyut kompozisyon Berlin dönemi 70x100cm. Mehmet Gün (1954, Ankara - 26 Şubat 2014, Berlin), Türk ressam.MEHMET GÜN 1954 yılında doğan ressam 1983’te Viyana Güzel Sanatlar Akademisi’nde eğitim gördü. Babası tiyatrocu Aydın Gün'dür Sayısız karma sergiye katılan çok sayıda kişisel sergi açan sanatçı, İtalya, Fransa, New York, Roma ve Berlin’de resim çalışmalarına devam etti.Resmin yanı sıra fotoğrafa da yönelen Gün, son sergisinde tekrar tuval işleri yapmıştı. Berlin sanat çevrelerinde Denis Gün ismiyle de tanınan, İKSV’nin kurucusu Aydın Gün’ün oğlu olan ressam ailesiyle beraber 1995'te Berlin'e göçtü. Mehmet Gün uzun yıllardır yaşadığı Berlin'de vefat etmiş, cenazesi Türkiye'ye getirilerek Kanlıca, Beykoz'daki Kanlıca Mezarlığı'nda aile kabristanına defnedilmiştir. Yapıtlarında kavramsal anlayışı temel alan Gün, beyaz zemin üzerinde leke ve kaligrafi kullanarak eserlerini yorumluyordu.

    TLSold
  • Mehmet Gün-Tuval üzeri marufle Fabiono karton üzeri akrilik soyut kompozisyon Berlin dönemi 70x100cm.
 Mehmet Gün (1954, Ankara - 26 Şubat 2014, Berlin),

    Lot No: 31

    Lot: 31

    Mehmet Gün-Tuval üzeri marufle Fabiono karton üzeri akrilik soyut kompozisyon Berlin dönemi 70x100cm. Mehmet Gün (1954, Ankara - 26 Şubat 2014, Berlin),

    TLSold
  • Adeviye Endirlik-Tual üzeri akrilik imzalı çerçevesiz 150x150 cm.

    Lot No: 32

    Lot: 32

    Adeviye Endirlik-Tual üzeri akrilik imzalı çerçevesiz 150x150 cm.

    TLSold
  • Şafak Eyüboğlu-Tual üzeri akrilik imzalı çerçevesiz  70x50cm.
Şafak Eyüboğlu (1966, İstanbul), Türk ressam. 
1966 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Geleneksel Türk El Süsleme Sanatları Tezhip Ana Sanat Dalı'ndan 1991 yılında mezun oldu.

    Lot No: 33

    Lot: 33

    Şafak Eyüboğlu-Tual üzeri akrilik imzalı çerçevesiz 70x50cm. Şafak Eyüboğlu (1966, İstanbul), Türk ressam. 1966 yılında İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Geleneksel Türk El Süsleme Sanatları Tezhip Ana Sanat Dalı'ndan 1991 yılında mezun oldu.

    TLSold
  • Turgut Atalay-kontraplak üzeri yağlıboya 50x60 cm.

    Lot No: 34

    Lot: 34

    Turgut Atalay-kontraplak üzeri yağlıboya 50x60 cm.

    TLSold
  • Vivi Menase-Tuval üzeri yağlı boya 80 x 80 cm.

    Lot No: 35

    Lot: 35

    Vivi Menase-Tuval üzeri yağlı boya 80 x 80 cm.

    TLSold
  • Vivi Menase-Soyut kompozisyon İmzalı, 2002 tarihli Tual üzeri yağlıboya 100x80cm

    Lot No: 36

    Lot: 36

    Vivi Menase-Soyut kompozisyon İmzalı, 2002 tarihli Tual üzeri yağlıboya 100x80cm

    TLSold
  • Deniz Yılmaz-Kağıt üzeri akrilik imzalı çerçeveli 26x37cm.

    Lot No: 37

    Lot: 37

    Deniz Yılmaz-Kağıt üzeri akrilik imzalı çerçeveli 26x37cm.

    TLSold
  • Anonim-Fransız ekolü kontra üzeri yağlıboya İstanbul konulu tablo ebat 30 x 48 cm

    Lot No: 38

    Lot: 38

    Anonim-Fransız ekolü kontra üzeri yağlıboya İstanbul konulu tablo ebat 30 x 48 cm

    TLSold
  • T.Grant-Fransız ekolü ,Kontraplak üzeri yağlıboya İstanbul konulu  28x40 cm.

    Lot No: 39

    Lot: 39

    T.Grant-Fransız ekolü ,Kontraplak üzeri yağlıboya İstanbul konulu 28x40 cm.

    TLSold
  • T.Hargrave-Orientalist ekol Kontraplak üzeri yağlıboya cariye portresi 26 x 24 cm

    Lot No: 40

    Lot: 40

    T.Hargrave-Orientalist ekol Kontraplak üzeri yağlıboya cariye portresi 26 x 24 cm

    TLSold
  • J.Wilas-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya  İstanbul konulu peyzaj  27x48cm.

    Lot No: 41

    Lot: 41

    J.Wilas-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya İstanbul konulu peyzaj 27x48cm.

    TLSold
  • Anonim-Fransız ekolu Kontraplak üzeri yağlıboya çerçeveli İstanbul peyzajı  30x50cm.

    Lot No: 42

    Lot: 42

    Anonim-Fransız ekolu Kontraplak üzeri yağlıboya çerçeveli İstanbul peyzajı 30x50cm.

    TLSold
  • G.Thomas-Orientalist ekol tuval üzeri yağlı boya İstanbul Boğazı konulu, eski Fransız altınvarak çerçevesi içerisinde

    Lot No: 43

    Lot: 43

    G.Thomas-Orientalist ekol tuval üzeri yağlı boya İstanbul Boğazı konulu, eski Fransız altınvarak çerçevesi içerisinde

    TLSold
  • İmzasız-anonim Kontraplak üzeri yağlıboya çerçeveli peyzaj 33x49cm.

    Lot No: 44

    Lot: 44

    İmzasız-anonim Kontraplak üzeri yağlıboya çerçeveli peyzaj 33x49cm.

    TLSold
  • L.Tyler-Fansız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya istanbul peyzajı 35x49cm.

    Lot No: 45

    Lot: 45

    L.Tyler-Fansız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya istanbul peyzajı 35x49cm.

    TLSold
  • Anonim-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya İstanbul peyzajı 36x50cm.

    Lot No: 46

    Lot: 46

    Anonim-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya İstanbul peyzajı 36x50cm.

    TLSold
  • F.Beest-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya İstanbul peyzajı 35x48cm.

    Lot No: 47

    Lot: 47

    F.Beest-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya İstanbul peyzajı 35x48cm.

    TLSold
  • Anonim-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya eski İstanbul peyzajı ebat 30x49cm.

    Lot No: 48

    Lot: 48

    Anonim-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya eski İstanbul peyzajı ebat 30x49cm.

    TLSold
  • Anonim-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya eski İstanbul peyzajı  ebat 37x49cm.

    Lot No: 49

    Lot: 49

    Anonim-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya eski İstanbul peyzajı ebat 37x49cm.

    TLSold
  • Anonim-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya altın varak çerçeveli eski İstanbul peyzajı ebat 35x50cm.

    Lot No: 50

    Lot: 50

    Anonim-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya altın varak çerçeveli eski İstanbul peyzajı ebat 35x50cm.

    TLSold
  • İmzalı-19.yy ahşap üzeri natürmort orijinal altın varak çerçevesiyle  Ahşap üzeri yağlıboya  80x62cm.

    Lot No: 51

    Lot: 51

    İmzalı-19.yy ahşap üzeri natürmort orijinal altın varak çerçevesiyle Ahşap üzeri yağlıboya 80x62cm.

    TLSold
  • İmzalı-19.yy ahşap üzeri natürmort orijinal altın varak çerçevesiyle  Ahşap üzeri yağlıboya  80x62cm.

    Lot No: 52

    Lot: 52

    İmzalı-19.yy ahşap üzeri natürmort orijinal altın varak çerçevesiyle Ahşap üzeri yağlıboya 80x62cm.

    TLSold
  • M.Papazyan-Tual üzeri yağlıboya orijinal çerçeveli sanatçı imzalı  48x74cm.

    Lot No: 53

    Lot: 53

    M.Papazyan-Tual üzeri yağlıboya orijinal çerçeveli sanatçı imzalı 48x74cm.

    TLSold
  • İmzalı-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya çerçeveli eki İstanbul peyzajı  30x50cm.

    Lot No: 54

    Lot: 54

    İmzalı-Fransız ekolü Kontraplak üzeri yağlıboya çerçeveli eki İstanbul peyzajı 30x50cm.

    TLSold
  • Anonim-Tual üzeri yağlıboya  50x70cm.

    Lot No: 55

    Lot: 55

    Anonim-Tual üzeri yağlıboya 50x70cm.

    TLSold
  • İstanbul Peyzajı-Tual üzeri yağlıboya orijinal altın varak çerçeveli 40x60cm.

    Lot No: 56

    Lot: 56

    İstanbul Peyzajı-Tual üzeri yağlıboya orijinal altın varak çerçeveli 40x60cm.

    TLSold
  • T.A.Krusman-Tual üzeri yağlıboya ahşap çerçeveli  80x60cm.

    Lot No: 57

    Lot: 57

    T.A.Krusman-Tual üzeri yağlıboya ahşap çerçeveli 80x60cm.

    TLSold
  • W. Oliver-Tual üzeri yağlıboya 83x65cm.

    Lot No: 58

    Lot: 58

    W. Oliver-Tual üzeri yağlıboya 83x65cm.

    TLSold
  • F.Nard-Tual üzeri yağlıboya 50x80cm.

    Lot No: 59

    Lot: 59

    F.Nard-Tual üzeri yağlıboya 50x80cm.

    TLSold
  • Nonis-kontraplağa marufle tual üzeri yağlıboya 60x75 cm.

    Lot No: 60

    Lot: 60

    Nonis-kontraplağa marufle tual üzeri yağlıboya 60x75 cm.

    TLSold
  • Jean Victor Adam-Kağıt üzeri çini mürekkebi Adam imzalı oryantalist ekol 60x70 cm.Jean Victor Adam (28 January 1801 – 30 December 1866) was a French painter

    Lot No: 61

    Lot: 61

    Jean Victor Adam-Kağıt üzeri çini mürekkebi Adam imzalı oryantalist ekol 60x70 cm.Jean Victor Adam (28 January 1801 – 30 December 1866) was a French painter

    TLSold
  • J.Grant-Tual üzeri yağlıboya orijinal çerçeveli 55x46cm.

    Lot No: 62

    Lot: 62

    J.Grant-Tual üzeri yağlıboya orijinal çerçeveli 55x46cm.

    TLSold
  • P.Shin-Fransız Orientalist ekol tuval üzeri yağlı boya Cami önünde Osmanlı kıyafetli insanlar konulu ,eski orijinal altın varak çerçeveli sağ altta santçı imzalı ebat 55 x 38 cm.

    Lot No: 63

    Lot: 63

    P.Shin-Fransız Orientalist ekol tuval üzeri yağlı boya Cami önünde Osmanlı kıyafetli insanlar konulu ,eski orijinal altın varak çerçeveli sağ altta santçı imzalı ebat 55 x 38 cm.

    TLSold
  • Anonim-0rientalist ekol imzasız ,Tuval üzeri yağlıboya, eski orijinal Fransız altın varak çerçevesi içerisinde Eski İstanbul da sokak manzarası imuhtemelen Eyüp Sultan Camii ebat 65 x 55 cm

    Lot No: 64

    Lot: 64

    Anonim-0rientalist ekol imzasız ,Tuval üzeri yağlıboya, eski orijinal Fransız altın varak çerçevesi içerisinde Eski İstanbul da sokak manzarası imuhtemelen Eyüp Sultan Camii ebat 65 x 55 cm

    TLSold
  • X.Delestrade 1891-19. yy imzalı, tuval üzeri yağlıboya kadın portresi, orijinal eski altın varak çerçeli 80x64cm.

    Lot No: 65

    Lot: 65

    X.Delestrade 1891-19. yy imzalı, tuval üzeri yağlıboya kadın portresi, orijinal eski altın varak çerçeli 80x64cm.

    TLSold
  • Yüzbaşı Nuri-Kağıt Üzeri suluboya.imzasız Ebat 16 x 26 cm.

    Lot No: 66

    Lot: 66

    Yüzbaşı Nuri-Kağıt Üzeri suluboya.imzasız Ebat 16 x 26 cm.

    TLSold
  • İmzasız-kontraplak üzeri yağlıboya orijinal çerçeveli 28x20cm.

    Lot No: 67

    Lot: 67

    İmzasız-kontraplak üzeri yağlıboya orijinal çerçeveli 28x20cm.

    TLSold
  • R.Marseille-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli  deniz peyzajı 41x62cm.

    Lot No: 68

    Lot: 68

    R.Marseille-Tual üzeri yağlıboya çerçeveli deniz peyzajı 41x62cm.

    TLSold
  • S.clemy-Fransız Orientalist ekol Osmanlı Çeşmesi konulu , tuval üzeri yağlıboya ,sağ altta sanatçı imzalı ,orijinal altınvarak çerçeveli Ebat 30 x 54cm

    Lot No: 69

    Lot: 69

    S.clemy-Fransız Orientalist ekol Osmanlı Çeşmesi konulu , tuval üzeri yağlıboya ,sağ altta sanatçı imzalı ,orijinal altınvarak çerçeveli Ebat 30 x 54cm

    TLSold
  • Gocha Agapiev-Tuval üzeri yağlıboya imzalı gümüş varak çerçeveli kusursuz 80 x 50 cm

    Lot No: 70

    Lot: 70

    Gocha Agapiev-Tuval üzeri yağlıboya imzalı gümüş varak çerçeveli kusursuz 80 x 50 cm

    TLSold
  • Murat Ersin-Tual üzeri yağlıboya imzalı çerçeveli Beykoz konulu kusursuz tablo 60x70 cm.

    Lot No: 71

    Lot: 71

    Murat Ersin-Tual üzeri yağlıboya imzalı çerçeveli Beykoz konulu kusursuz tablo 60x70 cm.

    TLSold
  • H.Shir-tual üzeri yağlıboya çerçevesiz 40x60cm.

    Lot No: 72

    Lot: 72

    H.Shir-tual üzeri yağlıboya çerçevesiz 40x60cm.

    TLSold
  • Sebahattin Camcıoğlu-Tual üzeri yağlıboya ,imzalı ,çerçeveli, boğaz manzarası konulu tablo ebat 60 x 40 cm

    Lot No: 73

    Lot: 73

    Sebahattin Camcıoğlu-Tual üzeri yağlıboya ,imzalı ,çerçeveli, boğaz manzarası konulu tablo ebat 60 x 40 cm

    TLSold
  • Birol Can-Tual üzeri yağlıboya imzalı orijinal altınvarak çerçeveli 50x70cm.

    Lot No: 74

    Lot: 74

    Birol Can-Tual üzeri yağlıboya imzalı orijinal altınvarak çerçeveli 50x70cm.

    TLSold
  • Doğan Akça-Tuval üzeri imzalı yağlıboya tablo 30x40 cm.  Ressam (D. 1936, Mersin – Ö. 2007, Mersin). Mersin Lisesi’nden mezun oldu. Resim çalışmalarına genç yaşlarda başladı. İlk sergisini Mersin’de açtı. Daha sonra Ankara Türk-İngiliz Kültür Derneği, Ankara Dam Galerisi, İstanbul Ümit Çames Sanat Galerisi’nde resimlerini sergiledi. 16 kişisel sergi açtı. 2007 yılında Mersin Üniversitesi Hastanesi’nde vefat etti, şehir mezarlığında toprağa verildi.

    Lot No: 75

    Lot: 75

    Doğan Akça-Tuval üzeri imzalı yağlıboya tablo 30x40 cm. Ressam (D. 1936, Mersin – Ö. 2007, Mersin). Mersin Lisesi’nden mezun oldu. Resim çalışmalarına genç yaşlarda başladı. İlk sergisini Mersin’de açtı. Daha sonra Ankara Türk-İngiliz Kültür Derneği, Ankara Dam Galerisi, İstanbul Ümit Çames Sanat Galerisi’nde resimlerini sergiledi. 16 kişisel sergi açtı. 2007 yılında Mersin Üniversitesi Hastanesi’nde vefat etti, şehir mezarlığında toprağa verildi.

    TLSold
  • Doğan Akça-Tuval üzeri imzalı yağlıboya tablo 30x40 cm. Ressam (D. 1936, Mersin – Ö. 2007, Mersin). Mersin Lisesi’nden mezun oldu. Resim çalışmalarına genç yaşlarda başladı. İlk sergisini Mersin’de açtı. Daha sonra Ankara Türk-İngiliz Kültür Derneği, Ankara Dam Galerisi, İstanbul Ümit Çames Sanat Galerisi’nde resimlerini sergiledi. 16 kişisel sergi açtı. 2007 yılında Mersin Üniversitesi Hastanesi’nde vefat etti, şehir mezarlığında toprağa verildi.

    Lot No: 76

    Lot: 76

    Doğan Akça-Tuval üzeri imzalı yağlıboya tablo 30x40 cm. Ressam (D. 1936, Mersin – Ö. 2007, Mersin). Mersin Lisesi’nden mezun oldu. Resim çalışmalarına genç yaşlarda başladı. İlk sergisini Mersin’de açtı. Daha sonra Ankara Türk-İngiliz Kültür Derneği, Ankara Dam Galerisi, İstanbul Ümit Çames Sanat Galerisi’nde resimlerini sergiledi. 16 kişisel sergi açtı. 2007 yılında Mersin Üniversitesi Hastanesi’nde vefat etti, şehir mezarlığında toprağa verildi.

    TLSold
  • M.Luzzo-Fransız ekolü Kontraplak üzerine marufle tuval yağlıboya, altın varak çerçeveli eski İstanbul peyzajı 30 x 50 cm.

    Lot No: 77

    Lot: 77

    M.Luzzo-Fransız ekolü Kontraplak üzerine marufle tuval yağlıboya, altın varak çerçeveli eski İstanbul peyzajı 30 x 50 cm.

    TLSold
  • J.Moore-Fransız ekolü ,Kontraplak üzeri yağlıboya eski İstanbul konulu .altın varak çerçeveli tablo Ebat 29 x 48 cm.

    Lot No: 78

    Lot: 78

    J.Moore-Fransız ekolü ,Kontraplak üzeri yağlıboya eski İstanbul konulu .altın varak çerçeveli tablo Ebat 29 x 48 cm.

    TLSold
  • L.Herpers-Kontraplak üzeri yağlıboya çerçeveli 28x50cm.

    Lot No: 79

    Lot: 79

    L.Herpers-Kontraplak üzeri yağlıboya çerçeveli 28x50cm.

    TLSold
  • Ekber Sürsal-Bronz heykel Yükseklik 125 cm. 
Ekber Sürsal
1971‘de İstanbul’da doğdu.  1993 yılında ABD’de Wichita State Universitesi’nde yabancı dilini geliştirmek amacıyla kurslara ve ek olarak mesleki gelişimi için çeşitli heykel atölye çalışmalarına katıldı.  1994 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Heykel Bölümünü bitirdikten sonra, 1997 ile 2001 yılları arasında reklam sektöründe; ddf, DNA ve Mod Ajans’ta, 2001 ile 2007 yılları arasında yayıncılıkta; Skala, Artist ve Art Life dergilerinde, sonrasında post prodüksiyon alanında, re-touch sanatçısı olarak çalıştı.  2009 ile 2010 yıllarında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat Bilimi Ana Dalı’nda, Sanat Kuramı ve Eleştiri Yüksek Lisans Programına devam etti. Program dahilinde Prof. Halil Akdeniz’den resim ve Yrd. Doç. Bülent Çınar’dan Heykel dersleri aldı. Yüksek Lisans Tezini “ElGreco ve Francis Bacon’ın, Varlık ve Zaman Bağlamında Deformasyon İlkesine Yönelik bir Analoji” konusu üzerine tamamladı.  Eleştirmen ve Sanat Tarihçisi Özkan Eroğlu’nun düzenlediği “Sanat ve Filozofi” (Eylül 2010), “Klasik Sanat ve Filozofisi” (Ekim 2010) ve “Romantik Sanat ve Filozofisi” (Aralık 2010) seminer programlarına katıldı.

    Lot No: 80

    Lot: 80

    Ekber Sürsal-Bronz heykel Yükseklik 125 cm. Ekber Sürsal 1971‘de İstanbul’da doğdu. 1993 yılında ABD’de Wichita State Universitesi’nde yabancı dilini geliştirmek amacıyla kurslara ve ek olarak mesleki gelişimi için çeşitli heykel atölye çalışmalarına katıldı. 1994 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Heykel Bölümünü bitirdikten sonra, 1997 ile 2001 yılları arasında reklam sektöründe; ddf, DNA ve Mod Ajans’ta, 2001 ile 2007 yılları arasında yayıncılıkta; Skala, Artist ve Art Life dergilerinde, sonrasında post prodüksiyon alanında, re-touch sanatçısı olarak çalıştı. 2009 ile 2010 yıllarında Işık Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sanat Bilimi Ana Dalı’nda, Sanat Kuramı ve Eleştiri Yüksek Lisans Programına devam etti. Program dahilinde Prof. Halil Akdeniz’den resim ve Yrd. Doç. Bülent Çınar’dan Heykel dersleri aldı. Yüksek Lisans Tezini “ElGreco ve Francis Bacon’ın, Varlık ve Zaman Bağlamında Deformasyon İlkesine Yönelik bir Analoji” konusu üzerine tamamladı. Eleştirmen ve Sanat Tarihçisi Özkan Eroğlu’nun düzenlediği “Sanat ve Filozofi” (Eylül 2010), “Klasik Sanat ve Filozofisi” (Ekim 2010) ve “Romantik Sanat ve Filozofisi” (Aralık 2010) seminer programlarına katıldı.

    TLSold
  • Ekber Sürsal-Bronz heykel yükseklik 47 cm.

    Lot No: 81

    Lot: 81

    Ekber Sürsal-Bronz heykel yükseklik 47 cm.

    TLSold
  • Ekber Sürsal-Hiçlik akışta 2018  heykel kurşün 10 x 30 x 51,5 cm.

    Lot No: 82

    Lot: 82

    Ekber Sürsal-Hiçlik akışta 2018 heykel kurşün 10 x 30 x 51,5 cm.

    TLSold
  • Ekber Sürsal-Nazar 2018 ,reçine 24K altın varak 46 x 18 x 14 cm.

    Lot No: 83

    Lot: 83

    Ekber Sürsal-Nazar 2018 ,reçine 24K altın varak 46 x 18 x 14 cm.

    TLSold
  • Ekber Sürsal-King 2014 taş aleminyum 24K altınvarak 29,5 x 37 x 15 cm.

    Lot No: 84

    Lot: 84

    Ekber Sürsal-King 2014 taş aleminyum 24K altınvarak 29,5 x 37 x 15 cm.

    TLSold
  • Ekber Sürsal-Zen 1992 dut ağacı 13,5x 14,5x42 cm.

    Lot No: 85

    Lot: 85

    Ekber Sürsal-Zen 1992 dut ağacı 13,5x 14,5x42 cm.

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Altın böceği serisi, Yeşil renkli gerçek altın böceği figürlü imzalı    25cm  Birsen Canbaz.   
1969 Ören doğumlu
1990 İ.Ü. Florance Nightingale Hemşirelik Yüksekokulu
1997 M.5.Ü. - G.S.F. Seramik ve Cam Ana Sanat Dalı, Lisans

    Lot No: 86

    Lot: 86

    Birsen Cambaz-Altın böceği serisi, Yeşil renkli gerçek altın böceği figürlü imzalı 25cm Birsen Canbaz. 1969 Ören doğumlu 1990 İ.Ü. Florance Nightingale Hemşirelik Yüksekokulu 1997 M.5.Ü. - G.S.F. Seramik ve Cam Ana Sanat Dalı, Lisans

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Altın böceği serisi, Yeşil renkli gerçek altın böceği figürlü imzalı.25 cm

    Lot No: 87

    Lot: 87

    Birsen Cambaz-Altın böceği serisi, Yeşil renkli gerçek altın böceği figürlü imzalı.25 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Altın böceği serisi, Yeşil renkli gerçek altın böceği figürlü imzalı 25 cm

    Lot No: 88

    Lot: 88

    Birsen Cambaz-Altın böceği serisi, Yeşil renkli gerçek altın böceği figürlü imzalı 25 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel   14,5 x 13 cm

    Lot No: 89

    Lot: 89

    Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 14,5 x 13 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 14,5 cm

    Lot No: 90

    Lot: 90

    Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 14,5 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 16 cm

    Lot No: 91

    Lot: 91

    Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 16 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 16 cm

    Lot No: 92

    Lot: 92

    Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 16 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel  16 cm

    Lot No: 93

    Lot: 93

    Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 16 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel  26 cm

    Lot No: 94

    Lot: 94

    Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 26 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel.24,5 cm

    Lot No: 95

    Lot: 95

    Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel.24,5 cm

    TLSold
  • Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel  27 cm

    Lot No: 96

    Lot: 96

    Birsen Cambaz-Aden bahçesinden serisi, porselen üzeri altın uygulama üzeri Mevlana sözleri yazılı imzalı heykel 27 cm

    TLSold
  • Kadın biblo-Acline Design Porcelain imzalı italyan mermer kaide üzerinde Wallendorf kadın biblo ile tasarım  el yapımı ve el boyama porselen çiçekler,  En 18cm, boy 31,5cm, yükseklik 19cm

    Lot No: 97

    Lot: 97

    Kadın biblo-Acline Design Porcelain imzalı italyan mermer kaide üzerinde Wallendorf kadın biblo ile tasarım el yapımı ve el boyama porselen çiçekler, En 18cm, boy 31,5cm, yükseklik 19cm

    TLSold
  • El boyama lokumluk-Herend ‘Rothschild’ El Boyama lokumluk En 8,5cm, Boy 15cm, Yükseklik 3,5cm.

    Lot No: 98

    Lot: 98

    El boyama lokumluk-Herend ‘Rothschild’ El Boyama lokumluk En 8,5cm, Boy 15cm, Yükseklik 3,5cm.

    TLSold
  • İki kişilik çay seti-Herend iki kişilik Çay seti  Tepsi 42x29cm Kahve potu 19x13cm, yükseklik 26cm Kurabiye tabağı çap 19cm Çay fincanı çap 9, yükseklik 5,5cm Çay fincanı tabağı çap 14cm

    Lot No: 99

    Lot: 99

    İki kişilik çay seti-Herend iki kişilik Çay seti Tepsi 42x29cm Kahve potu 19x13cm, yükseklik 26cm Kurabiye tabağı çap 19cm Çay fincanı çap 9, yükseklik 5,5cm Çay fincanı tabağı çap 14cm

    TLSold
  • El boyama kapaklı kase-Royal Worcester porselenin Tiffany & Co için ürettiği 1847 yapımı el boyama kapaklı kase 36x20x21cm

    Lot No: 100

    Lot: 100

    El boyama kapaklı kase-Royal Worcester porselenin Tiffany & Co için ürettiği 1847 yapımı el boyama kapaklı kase 36x20x21cm

    TLSold
  • Çay seti-Çay sürahisi ,sütlük,kapaklı şekerlik,sosluk ve 6 pasta tabağı sürahi 24,5 x16x16 cm,sütlük14x10x9 cm,şekerlik 16x12x9 cm,sosluk 19x10x9,tabak 20,5 cm

    Lot No: 101

    Lot: 101

    Çay seti-Çay sürahisi ,sütlük,kapaklı şekerlik,sosluk ve 6 pasta tabağı sürahi 24,5 x16x16 cm,sütlük14x10x9 cm,şekerlik 16x12x9 cm,sosluk 19x10x9,tabak 20,5 cm

    TLSold
  • İki kişilik kahve takımı-Richard Ginori ‘Rapallo’ İki Kişilik Kahve takımı  Kahve fincanı  çap 5,2cm, yükseklik 5,4cm  Fincan tabağı çap 10,7cm, yükseklik 2,2cm  Sütlük en5,3cm,  boy 9,5cm, yükseklik 11,2cm  Şekerlik en 6,4cm, boy 12cm, yükseklik 8,5cm  Sürahi en 6,4cm, boy 14,5cm yükseklik 13cm  Tepsi en 23,2cm, boy 33cm, yükseklik 2,1cm.

    Lot No: 102

    Lot: 102

    İki kişilik kahve takımı-Richard Ginori ‘Rapallo’ İki Kişilik Kahve takımı Kahve fincanı çap 5,2cm, yükseklik 5,4cm Fincan tabağı çap 10,7cm, yükseklik 2,2cm Sütlük en5,3cm, boy 9,5cm, yükseklik 11,2cm Şekerlik en 6,4cm, boy 12cm, yükseklik 8,5cm Sürahi en 6,4cm, boy 14,5cm yükseklik 13cm Tepsi en 23,2cm, boy 33cm, yükseklik 2,1cm.

    TLSold
  • Çiçekli jardenyer-Dresden el boyama kabartma çiçekli jardenyer çap 22cm yükseklik 9cm

    Lot No: 103

    Lot: 103

    Çiçekli jardenyer-Dresden el boyama kabartma çiçekli jardenyer çap 22cm yükseklik 9cm

    TLSold
  • kitap tutucu-Melekli kitap tutucu 10 x 7,5 x 15cm

    Lot No: 104

    Lot: 104

    kitap tutucu-Melekli kitap tutucu 10 x 7,5 x 15cm

    TLSold
  • Gümüş kaplama çay seti-Rus gümüş kaplama Çay seti.  çay sürahisi  24 x 15 x20 cm,sütlük 13 x 8,5 x 10 cm,şekerlik15 x 8,5 x 13 cm

    Lot No: 105

    Lot: 105

    Gümüş kaplama çay seti-Rus gümüş kaplama Çay seti. çay sürahisi 24 x 15 x20 cm,sütlük 13 x 8,5 x 10 cm,şekerlik15 x 8,5 x 13 cm

    TLSold
  • Porselen duvar tabağı-Lichte porselen duvar tabağı en 11 cm,boy16 cm

    Lot No: 106

    Lot: 106

    Porselen duvar tabağı-Lichte porselen duvar tabağı en 11 cm,boy16 cm

    TLSold
  • El boyama tepsi-Opalin el boyama tepsi çap: 36cm.

    Lot No: 107

    Lot: 107

    El boyama tepsi-Opalin el boyama tepsi çap: 36cm.

    TLSold
  • El boyama Lacquer box-Oval portre imzalı Rus el boyama  ‘Lacquer Box’   10x11,5x2cm.

    Lot No: 108

    Lot: 108

    El boyama Lacquer box-Oval portre imzalı Rus el boyama ‘Lacquer Box’ 10x11,5x2cm.

    TLSold
  • Biblo-Royal Crown Derby Balıkçıl biblo  En 5cm, Boy 7cm, Yükseklik 11,5cm

    Lot No: 109

    Lot: 109

    Biblo-Royal Crown Derby Balıkçıl biblo En 5cm, Boy 7cm, Yükseklik 11,5cm

    TLSold
  • İki adet çay fincanı-İki adet Fragonard çay fincanı Fincan çap 9,4cm, yükseklik 5,3cm Fincan tabağı çap: 14,7cm.

    Lot No: 110

    Lot: 110

    İki adet çay fincanı-İki adet Fragonard çay fincanı Fincan çap 9,4cm, yükseklik 5,3cm Fincan tabağı çap: 14,7cm.

    TLSold
  • porselen heykel-Lladro Nao çiçekli kadın. Çiçeklerin birinin ucu kırık  5 x 7 x 24 cm

    Lot No: 111

    Lot: 111

    porselen heykel-Lladro Nao çiçekli kadın. Çiçeklerin birinin ucu kırık 5 x 7 x 24 cm

    TLSold
  • El boyama porselen  tabak-O.&E.G. Royal Austria el boyama tabak  29x26cm.

    Lot No: 112

    Lot: 112

    El boyama porselen tabak-O.&E.G. Royal Austria el boyama tabak 29x26cm.

    TLSold
  • El boyama porselen tabak-Limoges el boyama tabak  19 cm

    Lot No: 113

    Lot: 113

    El boyama porselen tabak-Limoges el boyama tabak 19 cm

    TLSold
  • Tasarım abajur-Royal Doulton 'Southern Belle' biblo tasarımlı abajur. Elazığ vişne mermer, pirinç el yapımı aksesuarlar yükseklik 52cm.

    Lot No: 114

    Lot: 114

    Tasarım abajur-Royal Doulton 'Southern Belle' biblo tasarımlı abajur. Elazığ vişne mermer, pirinç el yapımı aksesuarlar yükseklik 52cm.

    TLSold
  • Tasarım abajur-Kristal gövde üzerine el yapımı porselen çiçeklerle süslenmiş ve pirinç özel döküm aksesuar şapkasıyla birlikte gövde 50x15cm, şapka 40x30cm.

    Lot No: 115

    Lot: 115

    Tasarım abajur-Kristal gövde üzerine el yapımı porselen çiçeklerle süslenmiş ve pirinç özel döküm aksesuar şapkasıyla birlikte gövde 50x15cm, şapka 40x30cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya imalat damgalı çini duvar tabağı çap:26cm.

    Lot No: 116

    Lot: 116

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya imalat damgalı çini duvar tabağı çap:26cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya imalatı çini duvar tabağı çap:23cm.

    Lot No: 117

    Lot: 117

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya imalatı çini duvar tabağı çap:23cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya imalat damgalı çini duvar tabağı çap:32cm.

    Lot No: 118

    Lot: 118

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya imalat damgalı çini duvar tabağı çap:32cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya imalat damgalı çini duvar tabağı çap:33cm.

    Lot No: 119

    Lot: 119

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya imalat damgalı çini duvar tabağı çap:33cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya imalatı çap:30cm.

    Lot No: 120

    Lot: 120

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya imalatı çap:30cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya nakış çini damgalı duvar tabağı çap:30cm.

    Lot No: 121

    Lot: 121

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya nakış çini damgalı duvar tabağı çap:30cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya imalat damgalı çini duvar tabağı çap:32cm.

    Lot No: 122

    Lot: 122

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya imalat damgalı çini duvar tabağı çap:32cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya imalatı elhamra çini damgalı çap:26cm.

    Lot No: 123

    Lot: 123

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya imalatı elhamra çini damgalı çap:26cm.

    TLSold
  • Kütahya çini  duvar tabağı-Kütahya imalatı Azim çini damgalı çap:26cm.

    Lot No: 124

    Lot: 124

    Kütahya çini duvar tabağı-Kütahya imalatı Azim çini damgalı çap:26cm.

    TLSold